Zúzós hétvége :-)

2015.06.21 09:37

Mint mindig ha torta van akkor nem egy hanem 3 db. Mindez úgy hogy a munkahelyemen céges bulis kitelepülésen voltunk szombat hajnalig. Volt azon a héten szervezés hogy mit mikor tudok megcsinálni. Ill. egy kedves kolléganőm is megkért hogy segítsek neki egy emeletes tortát bevonni, és feldíszíteni.

A kislányom egyik barátnőjének a szülinapi bulijába készült egy Minni és egy Mickey egér torta. Azért kettő mert a testvére is ugyanabban a hónapban született mint a nővére és így egyszerre tartotak egy fergeteges bulit. :-) A Minni egér vaníliás epres ízű volt, a Mickey egér pedig tejszínes csokoládé volt. Ahogy elfújták a gyertyát már neki is estek. Imádni valók voltak ahogy ették a tortát, és nem sok maradt belőle. Ill a vendégek közül volt olyan aki nem is nagyon eszik tortát, de ebből 2 szeletet is megevet!! 

Közben elkészült az emeletes torta is, arról nem csináltunk képet sajnos de iszonyú szép volt. Büszkék voltunk magunkra! :-)

Vasárnapra pedig barátnőm anyósának készült egy fekete cica mica. Szintén epres tejszínes ízben. Ha egyszer az epernek van szezonja! :-)

—————

Vissza